Guitar Festival Vol. 2
Welkom
Nieuw Gitaar
Instrumenten
  DOWNLOADS
  Dwarsfluit
  Gitaar
  Kerst
  Klarinet
  Piano
  Saxofoon
  Trompet
  WEBSHOP
over de auteur
JW Publishing
Contact

  

30 mei 2007

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW

Guitar Festival Vol.2 Joep Wanders


In Guitar Festival deel 2 ben jij de solist bij een orkest, want 15 composities kun je meespelen met de bijbehorende CD. Luister eerst naar de complete versie en oefen daarna het stuk grondig. Als je het stuk zonder fouten vlot achter elkaar kunt spelen kun je jouw partij samenspelen met de meespeeltrack.
In Guitar Festival kun je de o.a volgende stijlen spelen; Ragtime, Rock Ballad, Latin, Pop, Fusion, Samba, Salsa, Funk en World Music.
Alle composities kunnen ook zonder de CD prima gespeeld worden als solo's. Als voorbeeld zijn er twee stukken als solo versie te beluisteren op de CD. De kwalitatief zeer hoogwaardige CD zorgt voor veel luister- en speelplezier. Het technische niveau is te beschouwen als vervolg op Guitar Festival deel1 (BP 1731) en Guitarra Tirando (BP 1714)

Uitgave van Broekmans & van Poppel Ordernr: 717011 PRIJS € 16,95

Clip van African Sunset op youtube:

Boekvoorbeelden
Classic meets RockBladmuziekAudio
Funky ChickenBladmuziek 
Groovin'Bladmuziek 
Mambo FestivalBladmuziekAudio
Motown BluesBladmuziek 
RetratoBladmuziek 
Time MachineBladmuziek 
 
Bestel dit boek  Geef uw reactie
 
Reacties over dit boek

Een onwijs gaaf boek met een leuke CD. Top!
(, )

Ook aan dit boek heb ik erg veel plezier. Vooral het nummer Time machine doet mij denken aan de muziek van computerspelletjes. Heb mij altijd al afgevraagd van welke genre ze afkomstig zijn. Dit boek zit boordevol met leuke simpele nummers die mij meteen allerlei ideen geven. Ook hier geld erg simpel maar erg leuk om te spelen. Wat ik ook erg knap vind is hoe Joep Wanders alles goed uitleged, met pima akoorden en alles goed op ppaier krijgt zonder dat je er vraagtekens bij krijgt, Je begrijpt meteen wat je speelt. Ga zo door
(, )

Geef uw reactie
Naam:
Email:
Woonplaats:
Reactie:

 
Terug naar boven