PRO TIRANDO
Welkom
Nieuw Gitaar
Instrumenten
  DOWNLOADS
  Dwarsfluit
  Gitaar
  Kerst
  Klarinet
  Piano
  Saxofoon
  Trompet
  WEBSHOP
over de auteur
JW Publishing
Contact

  

Pro Tirando bevat 30 composities waarin de losse- of tirandoaanslag centraal staat en kan worden beschouwd als vervolg op Guitarra Tirando. De tirandopatronen zijn verder uitgebreid zodat er gewerkt kan worden aan een genuanceerde en professionele arpeggiotechniek. Ook wordt er aandacht besteed aan het legatospel.
De arpeggiotechnieken die worden gebruikt in Pro Tirando zijn bedoeld als voorbereiding op het professionele gitaarrepertoire (diverse Barokcomponisten, Granados, Albeniz, Carcassi). Tevens zijn er aantal stukken met diverse toepassingen van pop- en lichte muziek.

Prijs (boek en CD) € 17,95 Graad 3/4

Boekvoorbeelden
Bourree Audio
Danza Espanola No 2 Pag.1Bladmuziek 
Handle with care Audio
Preludio Criollo (PAg. 1)Bladmuziek 
Review Classical Guitar Magazine UKBladmuziek 
RomanceBladmuziek 
Rumbata Audio
Solo GrandeBladmuziek 
Song & DanceBladmuziek 
Triade Audio
Valsequillo (Pag. 1)Bladmuziek 
 
Bestel dit boek  Geef uw reactie
 
Reacties over dit boek

fantastisch boek. met weinig techniek klinkt het alsof je al heel lang gitaar speelt, alle stukken zijn even leuk!
(, )

Ik speel nu 2,5 jaar gitaar en dit zijn allemaal stuk voor stuk nummer om lekker door te spelen. Alle stukken klinken nog leuk ook.
(, )

Wow, wat een geweldige aanrader is dit boek: Moderne melodische etudes die uitnodigen tot spelen, voordracht en luisteren. De stukken in dit boek zijn speelbaar voor de 'intermediate' gitarist en bevatten in technische opbouw meer dan voldoende materiaal. Zowel technisch als expressief.
(, )

Geweldig muziekboek als volgend deel op de Guitarra Tirando. Er zitten een paar geweldige nummers bij, die je ook kunt spelen op open podia en de luisteraars echt geweldig zullen vinden. De bijgeleverde cd is mooi.
(, )

Geef uw reactie
Naam:
Email:
Woonplaats:
Reactie:

 
Terug naar boven